Ventura County Reporter – gezondheid & Fitness

“Sleepio is een programma voor de verbetering van grond-brekende, klinisch bewezen digitale slaap die bewezen CBT technieken gebruikt om gebruikers te helpen met hardnekkige slaapproblemen.” De Sleepio App is gratis beschikbaar op de App opslag voor iPhone en iPod touch of op http://www.sleepio.com/iphone/download/. De app bevat 7 dagen gratis toegang waarna gebruikers Instant slaap helpen voor $4.99/ month, lange termijn slapen verbetering voor $149 voor 12 weken toegang kiezen; of blijven kostenloos en toegang tot de slapen dagboek en uw schema functies alleen. Over cognitieve gedragstherapie (CBT): CBT is de toonaangevende bewijsmateriaal gebaseerde methode voor de aanpak van chronische slapeloosheid zonder farmaceutische producten. Het richt zich op het verbeteren van uw ongezonde slaap gedrag tegelijkertijd technieken om te overwinnen de cognitieve factoren die de vicieuze cirkel van slecht slapen–de ‘racen geest rijden’. In vertrouwde beoordelingen van de literatuur overeenkomen leidende autoriteiten dat CBT zorgt voor duurzame en effectieve verlichting van een scala van chronische problemen, met inbegrip van slapeloosheid overwegende dat in veel gevallen geneesmiddelen alleen korte termijn hulp bieden. Over Sleepio: Sleepio is een grond-brekende slaap verbeteringsprogramma, gemaakt door wereld slaap deskundige Professor Colin Espie en featuring bewezen CBT technieken.

Nu is het tijd om te investeren in gezondheidszorg ETF’s? -Yahoo News

Eiken St., suite 200, Ventura, 643-JONZ 3e plaats The Yoga Channel op Silverstrand Beach, 2520 Roosevelt Blvd., Oxnard, 984-2520 EDITORS PICKS beste plek om te zetten in een pro atleet Pure kracht en Conditioning 2062 Knoll Drive, suite F, Ventura, 218-3666 Pure kracht en opleiding eigenaar Tessa Randopoulos begeleidt weltergewicht mededinger Francisco Santana zoals hij Pures beruchte slee duwt. Foto door: Chris Burau met CrossFit manie in volle kracht en schijnbaar elke industriële garage ruimte in Ventura County draaien in een sportschool, het moeilijk om te sorteren via de waanzin van dit alles kan zijn. Gelukkige theres een plaats zoals Pure kracht en Fitness. Een eenvoudige ruimte in een bijna verborgen locatie, Pure is een plaats waar alle fitness-doelen kunnen worden bereikt zonder langlopende contracten, opdringerig instructeurs, overvolle groep instructie of het altijd icky totale vleesmarkt gevoel. Viert zijn verjaardag één jaar deze maand, hebben eigenaren en exploitanten Tessa en Thanasi Randopoulos gecreëerd een ruimte waar hun filosofie van het afbreken van zelfopgelegde beperkingen plaats elke dag vindt.

Grote gezondheid lanceert Sleepio, een slaap verbetering App voor iPhone en iPod touch – Yahoo Finance

“Gezondheidszorg heeft de neiging om uit te voeren goed wanneer de markt down is,” zegt Neena Mishra, directeur van Stichting Onderzoek ten behoeve van onderzoek op beleggingsgebied Zacks. Ondertussen, gezondheidszorg was de best presterende sector in het tweede kwartaal van dit jaar, ze wijst erop. Hier zijn enkele van de onderliggende factoren analisten zeggen dat zijn achter dat prestaties. Farmaceutische bedrijven chronisch klagen over de belastende regelgevingsproces voor nieuwe geneesmiddelen, maar de pijpleiding efficiënter, openen de weg voor een gestage introductie van nieuwe producten, Goldsborough zegt is geworden. “Het regelgevend klimaat is gunstiger dan het is geweest,” zegt hij.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s